Votati Proiectul „Jocul prin arta!” – in parteneriat cu “Asociatia ACCES PENTRU TOTI”

 
Dragi prieteni,
Zilnic suntem bombardati cu mesaje si informatii atat de inutile incat uitam sa vedem ceea ce este cu adevarat important!

Va rog sa cititi si sa votati, este un proiect extraordinar realizat de prietena mea Claudia Cabiaglia, o profesionista si un om in adevaratul sens al cuvantului!

 
Citez din descrierea proiectului:
„Proiectul nostru propune arta ca mijloc de exprimare prin desen, pictura, modelaj, origami si quilling. Initiatorii proiectului doresc sa sensibilizeze opinia publica si sa determine implicarea activa a comunitatii Mun. Bucuresti in sustinerea incluziunii sociale a copiilor cu dizabilitati. Pe parcursul a 4 week-enduri din lunile august – septembrie, Asociatia Acces pentru Toti va organiza 4 sesiuni de terapie prin arta in parcul Herestrau pentru 100 de copii cu dizabilitati si familiile acestora. Copii vor fi impartiti pe ateliere organizate in 2 sesiuni, dimineata si dupa-amiaza: desen, pictura, modelaj, origami si quilling. Specificul acestui proiect este ca atelierele se vor desfasura intr-un spatiu public, crescand gradul de vizibilitate in comunitate. La finalul celor 4 sesiuni se va organiza o expozitie a lucrarilor create de copii si o petrecere in cadrul careia copiii vor fi premiati, contribuind in acest mod la pastrarea atmosferei de vacanta, distractie si voie buna”.

Tot ce trebuie sa faceti este:

1. Sa intrati pe www.taraluiandrei.ro
2. Sa va inregistrati (va asigur ca nu veti fi spam-uit) si sa va logati
3. Sa votati proiectul proiectul Jocul prin ARTA: http://www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/jocul-prin-arta!_1150.html (orasul tau/ voteaza proiectul lunii).

 
Va multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: